Chili con carne

4 port.
  • 500 g nötfärs
  • 1 gul lök
  • 1 paprika
  • 1/2 squash, ca 200 g
  • 2 tsk Smör
  • 1 burk stora vita bönor, ca 400 g
  • 1 tsk salt
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 burk krossade tomater, 400 g
  • 2 dl Creme fraiche
  • 3 msk Matlagningsgrädde

Gör så här

Skala löken. Kärna ur paprikan. Skär lök, paprika och squash i bitar. Fräs färsen i smör i en stekpanna och rör så att den blir smulig. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. Skölj bönorna i vatten och låt dem rinna av. Tillsätt bönor, salt, vitlök, tomater och sambal oelek. Låt allt koka några min. Servera med Creme fraiche och rucolasallad.

Publicerad i Nyttigt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*