Snabblagade Enchiladas

8 port
  • 800 g köttfärs
  • 1 gul lök
  • 4 dl lätt créme fraice  - paprika och chili
  • 200 g kidneybönor
  • 1 påse enchiladaskrydda
  • 1 vitlöksklyfta
  • Salt och peppar
  • 150 g riven ost
  • 8 tortillabröd
enchiladas Snabblagade enchiladas

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader.

Bryn köttfärsen.

Hacka löken och vitlöken och lägg ner den i köttfärsen tillsammans med créme fraice. Krydda med salt, peppar och enchiladaskrydda. Låt det puttra ca 10 minuter på medelhög värme.

Tillsätt kidneybönorna och låt stå ca 10 minuter till under omrörning.

Fyll tortiasbröden med röran och strö ost över.

Grädda i ugnen tills osten smält (2 – 3 minuter).

Servera med gräddfil och ruccolasallad.

Publicerad i Billigt, Snabbt
En kommentar på “Snabblagade Enchiladas
  1. Åke skriver:

    Mycket uppskattat recept. Till och med jag fixade att slänga ihop denna maträtt.