Torsk med ädelost och mandel

4 port.
  • 400g torskfilé
  • 100g ädelost
  • 2dl grädde
  • 50g mandlar
  • ca 10st cocktail tomater
  • ca 10st champinjoner
  • Färsk grön sparris
  • Salt och peppar
Torsk med ädelost och mandel Torsk med ädelost och mandel

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Dela torskfilén i fyra portionsbitar och lägg i en ugnsform. Blanda grädde och ädelost, salta och peppra. Bred ut över fisken och strö över hackade mandlar. Lägg ner tomater och champinjoner runt fisken i ugnsformen. Grädda i 200 grader i ca 25min.Koka sparrisen i saltat vatten. Servera fisken med ris och färsk sparris.
Publicerad i Övrigt
En kommentar på “Torsk med ädelost och mandel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*